Nejste přihlášen/a.
Strouhanku si dělám vždy sama, teď jsem začala kupovat tmavé tousty, lze z nich také dělat strouhanku?
Dělám si také strouhanku sama a jen z bílého pečiva. Pokud Vám nevadí tmavé pečivo, strouhanka z něj je možná také. Proč ne? Ale já mám opravdu nejraději jen z bílého pečiva. Kupuji si rohlíky, na strouhanku, když jsou v akci. Když najdu zlevněnou, procházející, chlebíčkovou veku, ráda ji ve slevě koupím, rozložím na plech, usuším a pomelu. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.