Nejste přihlášen/a.
Z domova jsem znala pouze pomalu pečenou celou kachnu. Vloni v září jsme dostali domácí kachnu a tenkrát jsem se podívala do jedné z mých oblíbených inspirací na recepty. Chtěla jsem, aby to dva lidi mohli sníst najednou, pěkně čerstvé a teplé, aby nic nezbylo na ohřívání. Udělala jsem kachní prsa na minutku, příoha brambory a rajčatový salát a povedly se famózně.
Recept na minutková kachní prsa je úplně dole na stránce, ale je užitečné si pročíst vše, co Flo o kachně píše.
Pokud jsou to kachní prsa bez kůže, tak bych si našla nějaký "čínský recept", kde se plátky obalí v solamylu a nechají se nejprve nějakou dobu, nechala bych min.24 hod, naložené v marinádě. Bez naložení a nakřehnutí bych tyhle nahý prsa nedělala. A asi by byly skvělé z té vakuovačky, doma ji však nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.