Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co všechno dáváte do hamburgeru?

Od: hamham odpovědí: 13 změna:

Ahoj,

co všechno dáváte (krom masa) do hamburgeru?

 

 

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


12x
Třeba já nic. Neb radši normální jídlo.

 


5x

Ahoj,

já osobně dávám na opečené žemle dresing (mám nejraději česnekový), salát, rajče, opečenou slaninu, zkaramelizovaná cibulka, maso a kyselá okurka

 

liska5

4x

Asi vše, co se hodí k housce a karbanátku.

 

senior

2x

Občas si udělám obyčejný karbanátek, směs je podobná jako na sekanou, dělám si raději vše sama. Housku potřu hořčicí, kečupem, a dám zelené listí - hlávkový salát, lístek pampelišky, roketu, čerstvou cibulku, papriku plod, plátek rajčete - tedy právě to, co člověk má doma. Sýr a slaninu nedávám.

 

jendad

1x
Základem je maso. Dávám půl hovězího a půl vepřového. Potom udělat koule masa a dvacetkrát s tím flaknout o prkynko. Tím se maso spojí a drží. Udělat placicky. Velkozrnou sůl, hrubý pepř a oregáno.
Použít ty velké bulky na hambace. Jednu stranu potru seminkovou hořčicí a na to cibuli. Druhou kečup a na něj plátky rajčat. Ogrilovat maso a zaklopit a jen se delaj nízké za ušima

 


1x

Hamburgery jako takové nedělám, ale do jakéhokoliv mletého masa přidávám namočenou pohanku a sojové maso - tedy tu drt. Není to uvnitř poznat a vše je stravitelnější.

 


0x

Nejím fastfoody. Udělat si z žaludka mrzáka nechci.

pepeek

Kdo mluvil o fastfoodech? Tazatel(ka) se očividně ptá na výrobu vlastního burgeru. Fastfood je druh veřejného stravování. Asi jste nikdy neměl pořádný štavnatý burger z kvalitního hovězího. Takový domácí burger je parádní zálěžitost, doporučuji vyzkoušet.

 


0x

Supr nápad je dát do něj trochu kyselého zelí. Už jsem to měl i v bagetě.

 

joudic*

0x
vetsinou to delam naopak, davam to do tmaveho pytle a kazdy ctvrtek to pak vyvezou

 


0x

Nejraději nic, bo hamburgery nemusím.

V případě ohrožení smrtí hladem pak cokoli, co dům dá. Ala pejsek, kočička a dort.

 


0x

Do hamburgru,tedy do "amerického karbanátku" jen hovězí mleté maso osolit a trochu pepře, do celku ,tedy do housku potřené hořčicí nebo kečupem pak dle lednice a chuti (třeba plátek sýra lupen pekonského zelí cibuli...Ale toto jednou za uherský rok.Raději český hamburger-tedy klasický karbanátek

 


0x
Maso akorát osolit a opepřit, a jinak kromě masa do opečené bulky hořčici, salát, slaninu, sýr a vejce.
doplněno 18.07.20 12:32: Maso samozřejmě hovězí

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]