Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Proč odebrat pěnu z uvařené marmelády?

Od: jina odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
zrovna vařím marmeládu z jahod. Podle receptu mám dát pěnu pryč, ale nevím proč odebrat pěnu z uvařené marmelády? Co se stane, když jí tam nechám?

A když ji odeberu co s ní... vyhodit? Není to škoda?

Děkuji

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


6x

Odebrat a sníst.
poradte.cz/...

 


4x

Pěna jsou bílkoviny z ovoce. V ovoci je velice málo bílkovin, ale jsou tam. Při vaření se z nich stane pěna a tu je dobré odebrat. V opačném případě by se marmeláda mohla začít kazit dřív. Což se nám ještě nestalo, protože je dřív sníme.

Ale samozřejmě to nevypadá hezky.

Vzniklou odebranou pěnu používáme stejně jako marmeládu na cokoli. Moc dobrý je to na palačinkách, kde si užijete i tu nadýchanost.

 

liska5

1x

V té pěně jsou látky bílkovinné povahy a vzhledově by marmeláda vypadala, jako když se kazí.

Seberte z povrchu marmelády na talířek a snězte.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]