Nejste přihlášen/a.
Jelikož si tuhle pochoutku dělám už hodně dlouho a mám ji stále v lednici, tak vím, že nejlepší je opravdu smíšená zelenina a hlavní přísadou je zelí. Buďto to naše bílé, nebo jemnější varianta "čínské"zelí. Já osobně používám to čínské zelí a k tomu jakoukoliv jinou zeleninu nakrouhanou, nebo ručně nakrájenou na tenké nudličky. Už jsem o tom zde psala několikrát, tak jste to už asi četl, tak asi nemá smysl se opakovat. Ale já dělám na způsob kimči, tady je jeden recept . Ono jich existuje hodně. Vyzkoušejte a uvidíte. Já jsem si s tímto jídlem úplně upravila stolici. Bez léků a bez doktorů. Nyní funguji jako natažené hodinky. Naprosto bez problémů a pravidelně. A to to nejím každý den. Ale mám pořád v lednici a když mám chut, tak si prostě porcičku sním. Nekazí se mi to.
Já si kvasím zeleninu stále - má oblíbená směs je zelí (letos poprvé i z raného), kedlubna, mrkev, celer, okurka, cuketa, paprika, ředkev a cibule, kupte si na to speciální nádobu, hotová je za 4 dny a je výborná, v lednici pak v uazvíratelné nádobě vydrží dlouho. Nádobu doporučuji ji koupit v Orionu. Samozřejmě nemusíte dávat vše, základem je vždy zelí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.