Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Máte rádi mraženou pizzu?

Od: mrazenapizza odpovědí: 21 změna:

Ahoj ahoj ahoj, máte rádi mraženou pizzu (berme to prosím jako nouzovku a s pizzou z pizzerie neporovnávejme)? Kterou konkrétně?

 

 

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


6x
Ne, nemám rád mraženou pizzu.
Mám rád pizzu upečenou.

 

kamaz007

4x

Nejlepší je asi Lidl Italiamo Quattro Formaggi. Nejsou tam sýry typu "sýr s modrou plísní", sýr "z ovčího mléka", ale pizza obsahuje "pravé" italské sýry Gorgonzola, Pecorino, Asiago a samozřejmě Mozzarella. V pizze není glutamát, těsto je dobré. Popravdě - radši tuhle konkrétní pizzu než pizzu z průměrné pizzerie a určitě radši než pizzu z dovozu (nikdy není jako "čerstvě" vytažená z pece). Jediná nevýhoda je, že to kvůli těm sýrům má dost soli (skoro 5g v jedné pizze). Ale když si to dá člověk na půl nebo jednou za čas, tak proč ně.

Dříve mi chutnaly ještě Ristorante, ale od té doby co změnili recepturu (2 roky zpět) se dá jíst už jen Mozzarella a ani ta není nic moc.

 


3x

Po upečení jo ale rozhodně ne každou, není pizza jako pizza. Měl jsem asi 10 různých přímo ze skladu výrobce, některé byly výborné, některé byly hnus. Takže tak

 


2x
Ne, není důvod si neudělat vlastní a mnohem lepší. Olej, česnek, medvědí česnek, chilli a parmezán.

 


2x

Pokud to budu brát jako nouzovku, nemůže být ani řeč o tom, že bych ji měla ráda. Prostě nic jiného doma není, tak to sním, protože mám hlad a jsem líný si něco uvařit. Teda já ji doma nemám, já bych něco uvařit musela. Ale ochutnala jsem a několikrát a pokaždé nějakou jinou a vždycky to bylo zklamání veliké. Ale když je hlad...

 


2x

Měl jsem rád Ristorante jako nouzový oběd. Bohužel někdy před rokem změnili recepturu a teď je nepoživatelná.

 

prestik*

1x
Ano. doplněno 20.04.20 17:50: Ale přidávám si na ni Gran Bavarese. doplněno 21.04.20 06:50: Nedávno jsem si objednal pizzu z pizzerie a byl na ní takový podivný odporný hnus - něco jako kyselý, hrudkovitý a přitom naředěný kečup. Pravděpodobně se to jmenuje sugo. Už nikdy!

 

liska5

1x

Mraženou jsem upekla doma jen jednou, a nic moc. Taková chudá byla. Ty nádražní jsou pravděpodobně z mraženého polotovatru. Tam mi to občas chutnalo, asi že jsem měla hlad.

Zato dotaz mne inspiroval, hned jsem se pustila do výroby a právě jsem ji dala upéct!

 

joudic*

0x
ano ale pouzivam ji jen jako korpus, tzn si tam nalozim svoje veci, jakoby na ni nic jeste nebylo. Tak jak to je v krabici se to jist neda. Jedine za hranicemi jsem videl mrazenou pizzu, ktera by se dala upect a snist jak je.

 


0x

Když už , tak nám chutná Guseppe pizza 4 druhy sýra.

 


0x

Ne, ani jako nouzovku...

Když pizzu, tak z pizzerie.

 

inspa*

0x

Mraženou ne. Bud pizzerie, nebo si testo udelam sam (v prepoctu na jednu placku par korun), zakladni rajcatova omacka jakbysmet a pokladam na to jak mam chut nebo co najdu doma.

1kg hladké mouky
2 lžíce oleje (olivový)
droždí (1 kostka)
1/2 l vlažné vody
lžička soli
(lžička cukru)

 

lidus*

0x

Vnučky ano, umí si ji i upéct ale přidají si sýr, kukuřici a salám. Kupují v Lídlu. Já ani omylem, objednám si výbornou domů.

 

inspa*

0x

Jinak doporucuji Peklo na taliri: televizeseznam.cz/...

 


0x

Nevím, ještě jsem ji nejedl (ani jako nouzovku). Pizzu jedině domácí nebo z pizzerie.

 


0x

Mraženou nikdy.
Podívejte se na složení a zjistíte, že je tam víc "éček" než mouky.

 

lee*

0x
Tak mit rad je silne slovo ale jednou za cas ji snim. Nejvic mi vyhovuje asi Ristorante, ale musi byt v akci, protoze 80kc za to nedam, to si objednam za 150kc z pizzerky a 2 se najime. Jeste obcas kupuji v Norme nejakou "edel salami" - tvari se to jako nemecky vyrobek, 3ks v krabici za 90kc a ta se celkem taky da jist a slozeni neni nijak strasne

 

 

host

0x

Mraženou ne, na tom by si každý vylámal zuby.

Když je rozmrazená a upečená, nebo upečená čerstvá, je dobrá a poživatelná. Pokud se zdá mražená pizza chudá, podívejte se na to, jaká je v zemi původu, asi jiná s jinými přísadami. Není problém si chudou pizzu doplnit vlastní šunkou nebo šunkovým salámem nebo chudí kabanosem na kostičky, posypat nastrouhaným dobrým sýrem, nebo chudí 20/% ajdamem a pokapat dobrý kečupem, chudí levným kečupem.

Bohatá pizza nebo chudá pizza záleží na tom, kolik za ní můžete utratit. Obyčejný strávník mnohdy nepozná, jestli jí rozmrazenou upečenou pizzu nebo čerstvou z pece. Stejně jsme si zvykli na zmrazené rozpékané housky a rohlíky, chleby a jiné pečivo z pekáren (resp. dopékáren) v obchodech.


doplněno 21.04.20 09:35:

Mrazená pizza je v mrazáku připravená na použití kdykoliv teď hned, ihned. Když není čas nebo nálada na vaření, tak než se uvaří rychlá polévka, je pizza upečená a oběd nebo večeře je hotová. Dobrá a když má být dobřejší, tak se dozdobí nastrouhaným sýrem, kečupem, pažitkou, kousky ananasu, podle chuti a toho, co špajzka dá.

 


0x

Po týdenních normálních obědech z práce, kde nám vaří fakt dobře, si rád dám pak o víkendu mraženou pizzu. Zkoušel jsem různé, ale nejlepší je ta od Ristorante..nej je speciale, pak salamová nebo ta apollo. Ale kupuju ji hlavně v akci za cca 40kč nějak a do zásoby. A defakto mi vydrží do další akce..mají ji v akci docela často. Neoplatí se mi vařit na 2 dny a změna jídla v podobě pizzi mňam.

 


0x

Daleko raději mám ty čerstvé zabalené vakuově, co mají v Lidlu a v Albertu.

 

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]