Nejste přihlášen/a.
Tvaroh vede
Spojuji tak nedobré sacharidy s dobrou bílkovinou.
Jo a samozřejmě s ovocem ( jahody, borůvky, maliny ).
Se špenátem. Taky jsme je naplnili už ochuceným hotovým špenátem. Udělali z tenkých palačinek takové kapsy, obalili ještě ve vajíčku a strouhance a osmažili.
Zdravím. U nás se jedí nasladko, posypané cukrem se skořicí, složené na čtvrtiny a polité teplou omáčkou z kompotové štávy či domácího sirupu => zahuštěnou povařeným pudinkovým práškem. Loni jsem si napěstovala fůru fialek a udělala z nich sirup. Z nich omáčka je k palačinkám skvělá a krásně voní (fialkově). Když mám doma šlehačku, ozdobím navrch šlehačkou. Rodina je moc spokojená. Vnučka zve kámošky na fialkovou omáčku, a to nestíhám opékat. Tak když se letos vydaří fialky, udělám zas ten sirup. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.