Nejste přihlášen/a.
Mám jí taky ráda, roste mi ve skleníku ještě teď, takže mám zdroj čerstvé. Jelikož vím, jak snadno se pěstuje a že je to v podstatě plevel, nekoupila bych jí, protože to co se dá koupit, je předražené. To bych si jí spíš zkusila pěstovat v truhlíku za oknem.
Krom salátů se hodí do všech italských jídel. Těstoviny, rizota, pizza. Přebytek bych šoupla na marzák a dala třeba do těch těstovin. Při tepelné úpravě se stejně čeká hardovitá konzistence, takže by zmražení nemuselo vadit. Ale jak říkám, osobní zkušenost nemám, chodím na čerstvou.
Skvělé je rukolové pesto, jak už tu někdo psal, jinak já ho jím jako jednoduchý salát. Posypu lehce parmazánem (lze použít i Grana Padano) a zakápnu olivovým olejem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.