Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak na čokoládovou polevu

Od: sametka odpovědí: 4 změna:

Na čokoládovou polevu používám čokoládu na vaření a trochu ztuženého tuku. Zjistila jsem, že ztužený tuk v dnešní době je jen palmový, o který nestojím. Čím tedy tento tuk nahradit?

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hahanaj*

9x

můžete dát máslo nebo zakysanou smetanu či kokosový tuk...vždy dobře ztuhne

72mona3*

Se zakysanou smetanou už to není přímo čokoládová poleva. Ale je to neskutečně žravé

 


5x

Dělám polevu jen z čokolády na vaření (Lidl), bez přidaného tuku. Ztužený tuk v kuchyni prakticky nepoužívám, a i kdyby, jeho původ neřeším.

 

kepler*

3x

Vzhledem k tomu, že polevy příliš často nepoužívám, kupuji hotovou v pytlíku. Stačí ohřát na vodní lázni, ustřihnout rožek a vymačkat na ten pečený pišingr. Nikdo si nestěžoval a každému chutnalo.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]