Nejste přihlášen/a.
Rozhodně jste udělal dobře. Ocet je sice stará praktika, ale tím se pouze potlačí vjemy čichové. To, že je maso vlastně nepoživatelné rozeznáme právě čichem a když se ho chystám sníst, tak nebudu kamuflovat octem, že už zasmrádá. Na to bych se teda vykašlala také. To se kdysi dělávalo v kantýnách, když maso zasmrádalo, vymáchali to v octu.
Nejsou náhodou z Alberta? Tam se mi to už několikrát stalo!
Pokud smrdí, reklamuj. V Lidlu z toho nedělají problém. Buď ti je vymění nebo vrátí peníze.
Ano, já o zrání zvlášt hovězího masa něco vím. To visí ve zracích komorách i 3 týdny, aby se vlákna do sebe stáhly a dalo se to vúýbec jíst. Ne nadarmo se na VŠ dá vystuduvat i zpracování a technologie masa.
Ale vy snad máte doma místo ledničky zrací místnost a maso je z čerstvě zabitého býka? Ne. Ta vaše vepřová líčka byla bůh ví odkud, bůh ví jak dlouho to kde leželo, ne všechny krámy mají dobré sklady, ne vždy to jde z palety rovnou do chladícího pultu v obchodě a pak si to doma ještě necháte týden uležet. Tak to se pak nesmíte divit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.