Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Přesolené maso - co s ním?

Od: dn odpovědí: 3 změna:

Dostala jsem marinované maso,ale děsně přesolené, poraďte co s tím? Srazí to zelenina a brambory? Že bych ho hodila do pekáčku s nějakým mišmašem a vypečenou štávu postupně odebírala?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

lidka*

2x

Ahoj! Nepíšete, jaké to je maso. Ale vepřové i hovězí bych řešila přesolení tím, že z něho uvařím omáčku. Odebíráním štávy by to moc nepomohlo, ale v omáčce by se to mělo ztratit. A dobře píšete zelenina - udělejte to třeba na smetaně s přidáním kořenové zeleniny. Ale i kdybyste to marinované maso udělala na paprice a zjemnila zase smetanou, věřím, že se to přesolení hodně stáhne. I ptáčky by z toho určitě šly, zase trochu zjemněné smetanou. No určitě ještě na něco příjdete. At se dílo podaří a dobrou chut!

doplněno 16.07.09 10:19:

Samozřejmě, že to je řešení i pro drůběží maso.

doplněno 16.07.09 11:01:

Ještě musím doplnit, že záleží na tom, jaká byla použita marináda, aby se to např. se smetanou moc netlouklo. :P

a co guláš? Tam nevadí snad koření vůbec žádné

lidka*

No souhlas, na ten jsem úplně zapomněla. Já jsem to řešila spíš se zeleninou, aby stáhla tu sůl z masa. A u guláše by zase nevadila marináda. Je vidět, že i chlapi si dokáži dobře poradit i v kuchyni!

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]