Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
zrovna dělám oběd a došla mi hladká mouka. Můžu na zahuštění omáčky použít polohrubou mouku?
Bude to poznat?
Děkuji
Všechno zahuštuji polohrubou, jen kdyby mi došla, použiji hladkou. Polohrubá vyhovuje celé rodině, při použití hladké nikdo žádný rozdíl nepoznal.
Nikdy jsem nezahuštovala omáčku polohrubou moukou, přijde mně na to moc hutná.
Pokud nemáte hladkou, můžete buďto použít tvrdší chléb, nebo smetanu.
A nebo...Jíšku, pěkně domácí, máslovou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.