Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zkoušeli jste mrkovou nat třeba v zeleninové polévce? Našel jsem recept na pesto z mrkvové natě...
Máte praktickou zkušenost, zkoušeli jste něco?
Díky
Moje máma nat zlomila (pole potřeby i několikrát ) a ovázala silnější lněnou nití.To celé přidala při vaření do polévky,po nějakém čase vytáhla.Studené a vyvařené to ještě snědly slepice.Dříve se hospodařilo jinak.Například jsme ještě v 50 - 60 letech neměli na vesnici popelnice,všechno se využilo.Popel jako hnojivo apod.
Já si z dětství pamatuji, na misky z vodou na parapetu v kuchyni a v každé te misce, vršek celeru,mrkve nebo cibule.
Nat mrkve nebo celeru do polívky a nat cibule na chleba ze sádlem,máslem,játrovou paštikou.
Dnes jsem viděla na netu všelijaké recepty z odřezků a natě zeleniny.
Beru třeba kosmatice, až pokvete bezinka, ale tohle jsem nezkoušela. Na všechno sice dávám kopce pažitky, ale tohle, nevím nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.