Nejste přihlášen/a.
Jaký je rozdíl mezi pečeným masem, moravským brabcem a výpečky? Použiji-li bůček nebo krkovici nebo plec? Jaký je rozdíl v úpravě? Jen v tom, že něco peču v celku něco nařezané na větší kousky? Cibule, česnek, kmín, sůl dávám do čeho? V čem je rozdíl?
Pečená plec: vcelku maso nasolíte okmínujete a s trochou vody na podlití pečete přikrytécca 1 hodinu, poté necháte odkryté a pečete do zhnědnutí.
Moravský vrabec: maso (plec) nakrájíte na kostky osolíte okmínujete očesnekujete a vložíte do pekáče s nakrájenou (větší množství) cibulí a pečete za občasného míchání a podlévání.
Výpečky: maso (bůček) pečete také nakrájené osolené a okmínované, ale přikryté cca 1apůl hodiny-do hodně měkka, potom cca půl hodiny vypékáte na štávu (budete mít tuk oddělený od pečené cibulky)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.