Nejste přihlášen/a.
My jsme s vymazáváním i vysypáváním skončili už před lety. Pečící papír dáváme prakticky už pod úplně všechno i pod pečené maso. Výhoda je v tom, že na konci je plech či pekáč pouze mastný, ale není připálený.
Pokud s tím tedy nemáte zásadní problém nevymazávejte a jen vložte pečící papír.
Jediná výjimka je bábovka a beránek, protože tak kompikovanou formu nejde papírem vyložit.
Tak to se musím zkušenějších zeptat, proč vymazávat pod pečicí papír. Nechápu princip. Tuk se nedostane přes papír k těstu, takže mu nijak neprospěje, jen se přepálí a zprasí plech. Když použiju pečicí papír, nic nevymazávám, jen jednou jsem jemně papír potřela máslem (bylo to v receptu, snad na roládu, aby se snáze o papíru oddělila).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.