Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co s kefirem?

Od: relen odpovědí: 8 změna:
Prosim, mam 2l kefiru. Asi kvalitniho, BIO, z male domaci farmy, ale u nas to nikdo nepije. Co s nim? Mate recept na fakt dobrou buchtu? Neco vlacneho, chutneho? A nebo jiny napad co s nim? Dekuji!

 

 

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hahanaj*

1x

300 g hladké mouky, 200 g krystalu,100g hery,1/4l kefíru,2 vajíčka, 1 prášek do pečiva , jakékoli ovoce - můžeme i navrch udělat drobenku

suroviny smícháme v míse , nalijeme na pekáč vymaštěný a vysypaný strouhankou a cca 1/2 h pečeme

zbytek kefíru vypijeme nebo si uděláme okurkový salát a místo octové zálivky můžeme zalít kefírem

 


1x

Palačinky, chleba, kynutou buchtu, prostě cokoliv / jen kvásek dělám s mlékem / - všechno mám vyzkoušené.

 


0x

Dát to někomu, kdo to pije, nedovedu si představit dobrou buchtu z kefíru, vznikne jen zničený kefír.

 

hans*

0x
Kefírovou kakovou buchtu s čokoládovou nebo citronovou polevou, to je klasika...

 


0x

Jéžiš, sem s ním. Nejlepší je ho vypít, i když buchta bude dobrá, ale tím tepelným zpracováním se jeho nutriční hodnota značně sníží.

 

liska5

0x

Bio z farmy? To je nejlepší po částech vypít. V lednici se zas tak rychle nezkazí a za pár dní ho máte vypitý. Uvařte si brambory a k tomu půllitr kefíru .

jabraka*

Vynikající je okurkový salát(je možný i s rakčetem) který se rozdělá kefírem.

JB

 


0x

Já vím, že odpovídám nevhodně, ale proč to nevypijete, je to to nejzdravější, co můžete do svých střev dostat, já ho piju každý den.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]