Nejste přihlášen/a.
Ryby na másle, pouze fille, které je v trojobalu, mažím a to na oleji. Vánočího kapra smažím též na oleji.
Rybu nesmažit. Protože jinak zdravý pokrm znehodnotíte. Vitamín D a omega 3 se vylouhuje do oleje a v rybě nic nezůstane. Z toho důvody taky když kupujete konzervy, měl byste vybírat ty ve vlastní štávě, nebo ty v oleji jíst i s tím olejem. Jakoukoliv rybu peču v troubě. Na sucho, jen osolit, okořenit a trochu pokapat olivovým olejem. Ještě se mi nestalo, že by ryba nechutnala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.