Nejste přihlášen/a.
V každém ovoci je obsažen ovocný cukr,tedy glukoza,či fruktoza".Bez cukru" znamená bez přidaného cukru - sacharozy.Existuje mnoho organických látek,se sladkou chutí,které hlavně nepřidávají obávané kalorie.Takže konzervárny mají na výběr.Na výběr mají i v konzervačních přísadách.Takže trvanlivost produktu je zachována.
JABRAKA
Dělám si dia džemy sama doma, místo cukru přidávám Želírovací cukr vhodný pro diabetiky. Je s fruktózou. Každoročně dělám jahodový a višňový. Loni byla spousta ovoce, zkusila jsem i z broskví a pak z rynglí. To byla dobrota!
Džemy dávám do menších skleniček (od majolky), po otevření uchovávám v ledničce. Nikdy se mi žádný nezkazil.
Při průmyslové výrobě to bude stejné, řepný cukr se nahradí tou fruktózou. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.