Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Proč lečo zhnědlo?

Od: saletka® odpovědí: 3 změna:

Dobré ráno milí rádcové,

dnes jsem si všimla, že polovina sklenic z loňské sklizně/ rajčata,papriky,cibule/ mi ve sklenici z 1/3 zhnědlo. Po otevření

nesmrdí, není cítit kyselost. Co se stalo?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ladinpraha*

1x

Jednoduše a prostě tam zůstalo o trošku víc vzduchu, než v těch ostatních. Právě tolik, aby ovlivnil vzhled a ne kvalitu.

 


0x

To je těžko říci, mohla být nějaká parika nebo rajče trochu nakažebé už ři zavařování, ale každopádně bych to nejedla, je divn, že se to stalo u více sklenicnikdy jsem to nezažila., Ale pro zajímavost, nechodím do těch obchodů, co tam mají ty zlevněné potraviny, ale jednou jsem tam byla, měli tam starou sterilovanou mrkev a ta byla taky nahnědlá. To ale bylo určitě stářím a vy to máte od loňska, já mám doma dvě leča od předloňska a pořád mají barvu.

 

lidus*

0x

Také se divím když se striluje zelí s červenou řepou, že některé sklenice ze stejné dávky řepa úplně zbělá, chut nezměněná, pouze barva.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]