Nejste přihlášen/a.
Budu potřebovat do dortu ztužit šlehačku, jaké máte zkušenosti například se "Smetafixem" od Dr Oetkera? Co jsem se díval, tak ten ztužovač šlehačky je vlastně kukuřičný škrob.
Změní ztužovač šlehačky chut k horšímu?
Dělám šlehačkový dort, nikdy nepoužívám ztužovač. Jen šlehačku před vyšleháním hodně vychladím v mrazáku a pořádně vyšlehám do tuha, ale dávám pozor na přešlehání. Dva dny v dortu vydrží tuhá s přehledem, dort zamozřejmě je pořád v lednici, vyndavá se jen na ukrojení. Víc jak 2dny nikdy nevydržel, snědli jsme ho dřív.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.