Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat, zda někdo vaříte knedlíky alespoň z části jiné než pšeničné a z jaké. Myslím klasické houskové a bramborové. Zkusila jsem půlku nahradit např. pohankovou,ale moc se nepovedly, docela se rozvařovaly. Děkuji.
@Aja1946, jestli Vám jde o zdravější stravování, zdá se mi rozumnější knedlíky omezit (vařit je jen zřídka). Knedlíky z (částečně) jiné mouky nebudou to pravé. Já si dám knedlíky tak jednou za rok, rok a půl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.