Nejste přihlášen/a.
Rádcové, neznám odpověď na otázku. Jak a s čím konzumovat jahelné pukance. Nemůže to to být s mléčným výrobkem. Samotné jsou bez chuti a zápachu Poradíte?
Dobrý den, pokud je to pro Vás samotné nepoživatelné, tak si je můžete přidat do vhodné polévky. Hotovou polévku takto zahustíte (po uvaření - pukance v ní nevařte). Zdravím!
liska5 - tazatel ve svém dotazu vyloučil mléčné výrobky (což je i mléko).
pukanec - ano, myslel jsem si, že jde o alergii a radit mléko a mléčné výrobky je hloupost. Pokud to nedáte ani v té polévce, tak to nejezte (já bych také polystyren nejedl a ono to bude asi "chutově" podobné). Svého času se prodávaly (a možná ještě prodávají) tzv. burizony - suché to jíst nešlo a mokré také ne (byl to hnus).
Pukance bych tedy už nevařila je to něco jako pop corn z jáhel,sním to jen tak ikdyž je to bez chuti a říkám si u toho,,je to zdravé,je to zdravé,je to zdravé,,a ani mi to pak už bez chuti nepřijde. ale jinak ano,zamíchat do jogurtu a ihned jíst,jinak bude z toho bláto i v jogurtu.
Nezvládnu ani sojové mléko, alergie jak vyšitá na veškeré mléčné výrobky i zakysané. A radit mně mléko, jogurt, kus másla je ...
Zbývá snad jen ta polévka. Po rozmočení je z toho nechutné blato. Ach jo.
A co z toho udělat Tatramelky? Pokud jste tedy aspoň trochu na sladké. Já případně ovesné pukance můžu s datlovým sirupem. Jen jako pochoutku v malém množství do malé misky. Možná by to šlo i s medem?
Nebo se sorbetem, vždy posypat a hned s tím do pusy? Pokud ty pukance prostě sníst musíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.