Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jaké mléko na přípravu kapučína

Od: mirca* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
koupila jsem si domácí mléko z farmy do petky. Snažila se udělat kapučíno jako na videu z youtube. Mléko jsem nalívala, ale pak jak jsem chtěla nakonci udělat nahoře nějaký tvar, ovrázek, nešlo to. Mléko mělo divnou strukturu a zdálo se mi moc tekuté.
Nevíte jaké mléko použít při dalším experimentování?
Děkuju

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


3x

No nevím, jak to děláte Vy, ale my máme Catler a děláme to přesně podle tohoto návodu - a funguje to i z lautr obyčejnýho mlíka z krabice


 


2x

Nad nějakým cappuccinem v restauraci dcera prskala. Prý použili málo tučné mléko. Prý i 3,5 % (naše běžné plnotučné mléko) je málo tučné. Má profesní zkušenosti z ciziny.

 

dlouhaparcela

2x

V Praze skládají před kavárnami tuto značku priletime.cz/...

 

pb®

2x

Kamarádka co má doma krávu mi říkala, že čerstvé mléko od krávy jim nejde našlehat. Smetany má dost, mají kříženku jerseyky, ale prostě ho nenašlehají. Já krabicák našlehala vždycky. A taky jim prý při bouřce i česrtvě nadojené zkysne.

 

mirca*

Dobrý den,
tak jsem opět zkoušela šlehat vychlazené plnotučné mléko a nepodařilo se mi to Mohu dělat nějakou častou chybu? Hrníček mám nerezový do půlky naplněn mlékem a nakloněný cca 45° k trysce, šlehám na teplotu dokud hrníček udržím v ruce.
Děkuju

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]