Nejste přihlášen/a.
Máme domácí kysané zelí ,ale na salát je moc kyselé. V receptech na salát píšou, že se má propláchnout. Nepříjdou vitamíny, které v zelí jsou nazmar? Máte někdo zkušenosti?
Také dělám svoje kysané zelí a není nijak strašně kyselé. Opravdu neproplachovat, vodu z něho slít a vypít. Já teda z kysaného salát nikdy nedělám. Jak děláte salát z kysaného zelí? Co do něho přidáváte? Já dělám z čerstvého zelí, salát Coleslaw. Teda takový ten můj . Nedržím se přísně receptu, zrovna ho mám pěkně odležený v lednici.
Pokud nejste v nouzi nejvyšší a nebojujete s kurdějemi, vitamíny v zelí neřešte. Stejně tam skoro žádné nejsou.
Ra, kurděje nemám, ale vitamíny v tom mém domácím zelí určitě jsou. A kdybyste si mohl přijít "čmuchnout", jak krásně voní a hlavně chutná...
Například vitamín "C", . Ale bacha na to. Já nemluvím o kysaném zelí kupovaném v supermarketu, nebo jinde. Tam není nic a je to spíše zdraví škodlivé. Mluvím o domácím mléčném kvašení a to je obrovský rozdíl.
A ne že bych všemu co se píše na internetu věřila, ale pozoruji třeba zrovna tohle na vlastním těle. zdravezdravi.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.