Nejste přihlášen/a.
Na ryby se prodávají takové sklápěcí, dvojité mřížky, mezi které surovinu vložíte a zaklapnete. Také se dají využít na grilování zeleniny a hub.
Pokud koupíte živou rybu, tak prodavač nabízí - vykuchat, odstranit šupiny?
Ryby vykuchejte co nejdříve.
---------------
Ale povětšinou koupíte již v kuchyňské úpravě
Aj vyčistit tu černou krev podle páteře, hlavně za hlavou ten trojhránek / srdce/, protože to je taky hořké. Pstruha jsem ale zatím negrilovala, mně připadají na gril vhodnější makrely, asi že jsou tučnější.
@jfs: Ano, střeva mj u pstruha se nejí, ale o každém "zvířeti" to není pravda. Sardele se jí komplet i se střevy, jen jim utrhnu hlavu, a jaká je to pochoutka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.