Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak děláte mořské ryby

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:

Poslední dobou nějak nemohu najít ani tu správnu značku filé, všechny příšerně smrdí rybinou a nepomáhá ani několik umytí či namočení v mléce a mimoto nesmím moc kořenit paprikou. Díky.


doplněno 01.07.18 11:20:

Po velmi dlouhé době jsem objevila zase hejky, dokonce v akci, jsou čtyři v balení vykuchaní, bez hlavy, nejsou vůbec cítit, upekla jsem je, doporučuji.

 

 

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


3x

Léta jsem nedělala filé kvůli stejnému problému. Až jsem nedavno vychytala to pravé, značka Nowaco, treska z Aljašky. Jsou to 4 kostičky, dvě a dvě na sobě. Zrovna dneska jsem ho pekla v troubě na másle a bylo super dobrý, rybinou nesmrdí

 


2x

Já jsem se začala mraženým rybám vyhýbat. Pije mi krev, že koupím rybu a pak z ní vyliju 1/3 váhy, vodu. Až budu chtít vodu, koupím si vodu a nebudu se muset cítit podvedená. Jen tak se zamyslím. Když vyliju tu vodu, na kolik mi potom příjde ta ryba? Mám pocit, že se mi oplatí koupit porci chlazeného lososa, ke kterému nemusím už nic dávat a větrat také příliš nemusím. Pánev, máslo nebo olej a 2 minuty z každé strany. Na Vánoce jsem si na tenhle probém vzpomněla a kapra jsem koupila, vykuchala, naporcovala a šoupla na mrazák. Před 14ti dny jsem měla Vánoce. Rybí polívku a 2 řízky. Na mrazáku mám ještě 2. Kdybyste nebyla tak daleko, pozvala bych vás.


doplněno 19.05.18 17:15:

Je to tak. Já jsem veliká vydra, ryby můžu v každou denní hodinu. Potřebovala bych kamaráda rybáře.

joudic*

njn, ale ne vsude se clovek dostane k chlazene rybe a najet 80-90km kvuli chlazene ryby, to uz si radeji pri priprave postesknu, ze te vody bylo 30% v baleni


To já taky, sladkovodní mi chtunají víc, ale otázka byla na mořské.

 

ben®

2x

Dobrý den, potřít česnekovou pastou (rozetřeným česnekem) a zápach rybiny to potlačí. Ovšem, je to jen pro ty strávníky, kterým nevadí vůně česneku. A hlavně je to chutově dobré. Zdravím!

 

joudic*

0x

pokud file, tak pangasius, je mdly, nesmrdi a ma v sobe dost tuku takze to neni suche, jen se musi nechat rozmrazit a poradne okapat, protoze je glazovany a plny vody


Když sem přišel, dal se jíst ale teeď mi přiapdá jako nějaká umělá hmota. A pěstuje se v sádkách,

joudic*

kazdopadne vyhovuje vasemu pozadavku na file delam si ho v paraku s bramborama, hodim ho na to okorenim a parada, a brambory jsou pekne omastene

 


0x

Kupuji mraženou tilápii, sice je v ní taky voda, ale nepřišlo mi to nijak fatální. Hodím ji na máslo, posolím a posypu třeba "zlatem Aztéků" (směs koření). Než se uvaří brambory, je to hotové.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]