Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hasiči grilovali divočáka a syn nám donesl kousek ochutnat. Bohužel ale, ne hned teplé, čerstvé, ale až druhý den po grilovačce. Proužky masa /odkrojky/ jsou tak velice tvrdé, tím spíš, že se jednalo o libové maso z kýty. Nedá se to vůbec ukousat.
Jak toto maso přinutit, aby změklo? Při povaření se mi do vody všechno dobré z masa vyvaří. Pečení se mi také nezdá jako vhodné, to se spíš maso ještě víc vysuší. Uvažovala jsem pomlít kance do sekané či rizota, ale to mi zase připadá škoda. Ráda bych to upravila nějak líp, vždyt kdypak má člověk na stole kance?
Poraďte mi, prosím, jak to udělat, aby už vychladlé ogrilované maso změklo. Děkuji - Jaga.
Zdravím,Jaguško
Vyhoďte to.
Opravdu nemá smysl nad tím dále dumat.Kančí je tvrdé maso,které se musí předem naložit do marinády.
Alespoň na dva dny.
Nové koření,bobkový list,tymián,rozmarýn,pepř,jalovec,nakrájenou cibuli,česnek,olej a sůl.
A předem rozkrájet na plátky a rozklepat.
Potom je to dobrota
Hasiči si nedali záležet.Škoda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.