Nejste přihlášen/a.
Krkovičku nakrájet, nasolit, napepřit. V misce: olej, pivo, kečup, nakrájená cibule, naškrábaný česnek. Nemusíte se to vůbec přehánět se starostí. Když plátky masa nasolíte, natřete česnekem, posypete kořením, stačí zalít olejem, nemyslím aby to plavalo, ale jen aby každý kousek byl mastný. Ten olej, ten je nutný, at vyrábíte jakýkoliv "pajc". Fantazii se meze nekladou.
Krkovičku nakrájat,po oboch stranách osolit,okorenit,posypat vegetou,potriet červenou paprikou.Rukou utľapkat.Do väčšej misky vložit krkovičku,pridat dijonskú horčicu, plnotučnú horčicu, nakrájanú cibuľu,rascu (kmín),majoránku,kto rád pikantné tak čilli alebo tobasco,trochu sojovej omáčky,kto chce môže pridat lyžicu kečupu a cesnak, a olej.Potom všetko premiešat urovnat a nechat uležat v chladničke.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.