Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pstruh na grilu

Od: instalater* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit v jedné věci. Mám velice rád pstruhy , ale když ho dělám v alobalu na grilu, tak se mi při rozbalování neustále lepí kůže na alobal a na talíři to pak vypadá hrozně, zvlášt když mám hosty. . Zkoušel jsem natírat alobal olejem, laboruji s teplotami, ale stále stejný. Pokud ho dělám na pánvi, tak pod něj podložím kolečka cibule a je to v pohodě. Máte i nějaký zajímavý recept? Jaké bylinky? Děkuji za rady .

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x

Pstruha dělám zásadně na másle a na pánvi. Napřed pstruha lehce protáhnu polohrubou moukou, do které přidám koření které chci a také dám koření dovnitř ryby. V alobalu rozhodně ne, není to vůbec zdravé, zvláště když se potravina k němu přilepí. Alobal používám na zakrytí pekáče nebo třeba na pečenou červenou řepu a tak podobně. Nikdy nepodávám jídlo v alobalu přímo na talíř. To je to nejhorší co můžete udělat. Ale viděla jsem tento způsob mnohokrát v pořadu "Prostřeno", ale to jsou patlalové a ne kuchaři, takže u nich to je normální. Alobal se dá použít v kuchyni dobře, ale musí se vědět jak na to a nemá vůbec přijít na talíř. Jídlo se z něj musí na ten talíř přendat a dávat pozor, aby kousky folie neulpěly na potravině.

 


0x

Nechápu, proč pečeš rybu v alobalu. Ryba se má dělat na grilu nebo pánvi a jen se solí.

instalater*

ernie -zkouším různé recepty, ale v alobalu se mi to zatím nejvíc líbí. Dělám si ho minimálně 2x do týdne . ( zdravotní problémy a za rohem je rybárna s čerstvýma rybama) V alobalu je to super , že si to na lince nachystám , zabalím a nemusím potom moc čistit plynový gril. Jako chlap jsem zastánce jednoho kastrólku a jednoho hrníčku. Když vaří ženská , tak myčka jede nadvakrát.

Tobě se to líbí. Ne tak hostům Jako kuchař stojíš zaprd. Správnej chlap, když vaří, tak po sobě zanechá bordel. Ženská naopak ne. Je vidět, že nejsi ženatej

Čerstvou rybu zprznit v alobalu, to je na zabití.

 


0x
Pstruh moc nepotřebuje. Stačí sůl, snitka rozmarýnu možná na konci plátek másla.
Na alobal zapomeňte. Pstruha potřete olejem a dejte do kleští na gril. Prilepi se tak z 10% ale i bez potrhani jde odlepit.

 


0x

Z praxe vím že pstruh se i na grilu přilepí ale když je správně upečen tak se sám odlepí bez porušení kůže zrona tak se dělá druhá strana. Koření: sůl, trocha mletého kmínu a na talíři na něj kousek másla a pokapat citronem.Skusil bych to i s alobalem.Udělat z alobalu pekáček...

 

instalater*

Děkuji všem za odpovědi.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]