Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chystám se na dort, který bych chtěla potáhnout falešným marcipánem, ten si chci sama "vyrobit". Na internetu jsem našla, že ho můžu udělat z bílků, medu, moučkového cukru a sušeného mléka.
Dokázal by mi někdo napsat, kolik čeho budu potřebovat, aby mi to stačilo na potažení dortu "normální" velikosti a něco mi zbylo? Poloměr formy je zhruba 10-15cm. A taky by mě zajímalo, jestli se dá marcipán udělat třeba den předem, pak ho nechat v chladu a druhý den s ním pracovat?
Budu ráda za jakékoli postřehy a rady. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.