Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Falešný marcipán

Od: agathexp* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chystám se na dort, který bych chtěla potáhnout falešným marcipánem, ten si chci sama "vyrobit". Na internetu jsem našla, že ho můžu udělat z bílků, medu, moučkového cukru a sušeného mléka.

Dokázal by mi někdo napsat, kolik čeho budu potřebovat, aby mi to stačilo na potažení dortu "normální" velikosti a něco mi zbylo? Poloměr formy je zhruba 10-15cm. A taky by mě zajímalo, jestli se dá marcipán udělat třeba den předem, pak ho nechat v chladu a druhý den s ním pracovat?

Budu ráda za jakékoli postřehy a rady. Děkuji

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

Do falešného marcipánu jsem přidávala ještě mandlové aroma, aby to alespoň trochu připomínalo mandlovou hmotu.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]