Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Z jakého hovězího vyrobit mleté maso?

Od: boban® odpovědí: 3 změna:

Hezký den, mám v receptu 400g hovězího masa(z jaké části není specifikováno). Chci si ho namlít sám, ale nevím, z jaké části zvířete mám maso koupit?... Jedná se o recept na "chili con carne"

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

iz*

3x

Záleží na receptu. Pokud recept maso nespecifikuje, použila bych spíše přední. Hovězí maso bývá sušší → přední o něco méně než zadní.

 

ben®

2x

Dobrý den, oblíbení "kluci"používají hrubě umleté hovězí zadní - viz odkaz. Zdravím!

ceskatelevize.cz/...

 

milo*

0x

CHILLI CON CARNE

400 g předního hovězího,
40 g tuku,
vývar, kmín,
2 pálivé chilli papričky,
sůl, stroužek česneku,
cibuli, 2 zelené papriky,
4 rajčata,
150 g suchých bílých fazolí,
50 g šunky,
lžičku gulášového koření, oregano.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]