Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Zavařování cuket

Od: alacot® odpovědí: 4 změna:

Nemá prosím někdo dobrý vyzkoušený recept na zavaření cukety v neutrálním láku ,aby se v zimně dala použít třeba do číny a nebyla kyselá. Díky

Upozornění od sys ladinpraha 07. 08. 2017 16:46:41
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x

Zkoušela jsem všechno možné, bez valného výsledku. Nakonec schovám cuketu ve sklepě, používám, dokud je v pohodě a když začnou cukety ve sklepě plesnivět, tak mám utrum.

 


2x

S cuketou je to těžké, protože je plná vody. Sama tady nad tím přemýšlím, protože jich mám zase hodně. Já zkusím nastrouhat na hrubém struhadle a namačkám do sklenic bez soli, bez ničeho, aby právě tu vodu moc nepustily. Dám asi na půl hodiny na 95 stupňů, do zavařovacího hrnce a budu vidět co to udělá a jestli se to nebude kazit. Nakonec pak budu používat převážně do polévek, tak je úplně jedno, že to nebude mít žádnou chut, protože si polévku okořením jako obvykle. Jde o to, aby ty cukety člověk nevyhodil. Jinak mám také ve sklepě celé, ale dlouho nevydrží.

 

jabraka*

1x

Tento problém bych řešil z jiné stránky.Běžně zavařuji už hotový pokrm z cuket,na příklad krémovou polévku.Nastrouhanou cuketu,připravenou na bábovku,zamrazuji.

JABRAKA

 


0x

Zamrazit kolečka.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]