Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak dlouho dělat hovězí roštěnky v remosce? Mám pokaženou troubu, ale remoska po mamce ještě funguje. Nerada bych maso pro manžela pokazila. Díky za odpovědi.
Zdravíčko.
Tady je to,varietó
Zda jsou měkké,poznáte,poku je budete průběžně kontrolovat.Žádný problém.
Na takto položený dotaz není možné rozumně odpovědět. Vysvětlím. V podstatě při vaření nemůžete nikdy přesně říci nějaký časový údaj. To záleží na mnoha faktorech. U masa na jeho tuhosti, vyzrálosti, teplotě, množství podlévané vody (vývaru) atd. A hlavně na jaký způsob je hodláte připravit? Dušení, pečení, či snad vaření. Teď se přiznám, že už si nevzpomenu, jestli má Remoska (mimochodem úžasná věc) nějakou regulaci. V každém případě to chce maso udělat doměka (pokud to teda není steak). Nepřipálit, nerozvařit. Přeji úspěch.
o.k. tedy chci dělat přírodní roštěnky. tzn. maso se na pánvi opeče a pak se dusí (v remosce). jak je maso straré či vyzrálé, netuším. jak dlouho mne zajímá, jestli bude 40 minut (zhruba) stačit nebo čekat i dvě hodiny? Díky moc.
PS:remoska nemá regulaci, tedy aspoň ta moje
Tak Remoska to je něco. Jsem s ní spokojen až na vlastní pamět. Po spáleném škvařeném sádle a vypékaném bůčku jsem koupil spínací hodiny. Ty prach obyčejné. Digitální bych musel pořád přestavovat. U těch obyčejných jsem nastavil dobu zapnutí od půlnoci do čtvrt na dvě. Prostě hodinu a čtvrt. Kolečko vždy nastavím na půlnoc a mám klid. Doba mi vyhovuje na kuře, na škvaření sádla tak 60 dkg i na bůček ve stejné váze. Pokud je víc asi bych musel přidat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.