Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jaké vločky do palačinek?

Od: petrkominek odpovědí: 5 změna:

Jaké vločky mi doporučíte místo mouky do palačinek, aby šly dobře rozmixovat a spojili se s ostatními surovinami?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


1x
Používáme jemné ovesné vločky a ještě si je pridrtime v mixéru. Dají se rozmixovat až na mouku. Ale výsledek jsou spíš placky než palačinky. S tím počítejte.

 

pohanka*

0x

Proč vločky? Napadají mě ovesné, ale zrovna tak se může použít ovesná mouka či pohanková m., pokud nechcete bílou.

Pozor na ty ovesné vločky, jsou dvojího druhu, jedny měkké a druhé trochu tvrdší. Já mám nejraději ty úplně obyčejné, nejlevnější, jsou i drobnější.

 

mp*

0x

Na vaření je krásné, že můžete experimentovat do alelujá. A třeba Vám výjde něco super nového Zase pozor - je třeba dodržovat pracovní a výrobní postupy. I když to zní odborně - každá surovina má své - a nemůžete si s ní dělat, co chcete. Základ je zvládnout klasické postupy, pak se dá i experimentovat (to si třeba nemyslím u současných politiků - ti s námi experimentují a vlastně za to nenesou žádnou odpovědnost - Vy možná vytvoříte nechutné jídlo - ale co oni?),

 


0x

Ovesné palačinky třeba zde


 

pb®

0x
Používám ovesné jemně rozmixované, banán, vajíčko, vše rozmixovat, usmažit palačinky a s lesním ovocem je to dobrota.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]