Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pařížská šlehačka- recept

Od: dako® odpovědí: 4 změna:

Chci udělat pařížskou šlehačku na dort. Můžu uvařit 33% smetanu ke šlehání s čokoládou na vaření a druhý den ušlehat se ztužovačem? Děláte ji takhle někdo?

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x
Dělám pařížskou šlehačku někdy s čokoládou,když není,tak s holandským kakaem.
Nepřidávám do ní ztužovač.
Do té se nedává.Pouze do bílé.
---
Tahle je hustá a dost krémovitá.
Pokud byste chtěla dělat pařížský krém,přidejte máslo.

 


0x

Já pařížskou dělám, ale ne z čokolády na vaření, ale z kvalitnější hořké. Po vychlazení v lednici jde druhý den krásně našlehat. Ztužovač fuj, nepoužívám, je to zbytečné. Více% šlehačka to jistí

 

72mona3*

0x

Pokud použijete šlehačku a čokoládu, vznikne tzv. cikánská šlehačka (krém). Pařížská se dělá s kakaem. Já dělám jen pařížskou. M.

 

lidus*

0x

Jsem líná a tak kupuji Kunín za 25,-, pokud náhodou nemám tak dělám stejně jako Wamp ale já ztužovač přidávám.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]