Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, dámy...
Mám upéct cukroví, kde je třeba nahradit cukr moučka fruktózou... absolutně netuším, kolik jí mám dát. Není někde převodník nebo tak něco? Asi mi už hrábne... Moc děkuji za vaše rady.
jediná výhoda ovocných cukrů,tedy glukozy a fruktozy ,je jejich lepší stravitelnost.Mnohem rychleji se proměňují v těle na energii.Sacharoza-řepný,nebo třtinový cukr, potřebují k rozštěpení řádnou dávku fermentů a tím horší energetické využití.Množství využitelné energie je skoro stejné.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.