Nejste přihlášen/a.
Codili jmse do mléčného baru na sýrový salát,moc nám chutnal,byl z kousků uzeného sýra.Tenkrát stál 1,60 Kč.Nevíte někdo jak se dělá.
Já si myslím, že základ všech takových a podobných salátů je tatarská omáčka nebo něco, co se jí podobá. Pak už jen nějaká naložená nebo povačená, na kousky pokrájená kořenová zelenina. A kyselý okurek. Spařená nakrájená cibulka. Někde méně, někde více. A pak už buď vajíčko nebo sýr nebo salám nebo ryby. Ačkoliv, ve vajíčkovém a v některých sýrových je zeleniny minimálně. Základem ale je vždycky tatarka.
Wamp, máte pravdu. Já jsem plantala. Majolka! Majolka to je!
Babča - základem salátů bývá majolka,tataka je již ochucená
Pro tazatelku - kupte si kvalitní uzený sýr,cca 20dkg(nastrouhat) ,přidejte dvě vařená a nakrájená vejce, kyselou okurku,majolku,červenou papriku - kápii,sůl a trocha pepře.
Vše nakrájet a dát chladit do lednice asi dvě hodinky.
Babčo,v pořádku.Hlavně,že jste si vzpomněla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.