Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Creative inspire t5400

Od: riiick* odpovědí: 4 změna:

Zdravím vás , mám doma Creative inspire t5400 a odešel mi zesilovač nebo ta věc co se s ní přídává hlasitost! jsou tam přepálené tištěné spoje , a já se chci jen zeptat co stím jestli se to dá k tomu nějak zakoupit nebo jestli si mám někde sehnat a zapojit jinej zesilovač nebo fakt nevím , jiné repro nechci! zvykl jsem si na toto a byl to dar od příbuzného takže to chci za každou cenu opravit \! Prosím poradte

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*

0x

Ty přepálené spoje se dají nahradit drátkem,ale asi to mělo příčinu,spoje se jen tak bez příčiny nepřepálí.Pokud nenajdeš důvod toho proudového selhání,přepálí se něco důležitějšího.Pak přístroj zahodíš.Nezbyde,než měřit.

JABRAKA

riiick*

jj , nebo mě napadlo jestli by tam nešlo třeba hodit toto gme.cz/... a udělat si novej zesilovač!

honzek*

Do novyho zesilovace nechod, mas tam 6 kanalu a pochybuji ze se ti to povede tak, ze hlasitost pujde regulovat u vsech 6ti soucastne.

Zkus napsat do Creative, zda by ti neposlali novou osazenou desku primo na tento typ. Nektere servisi jsou ochotne a poslou Vam jej.

Jinak souhlasim s predchozim prispevkem, ze ty vyhorele cesty maji duvod, takze pokud je nahradis draty, tak ti to stejne cely shori - pokud se teda jiz nestalo. Myslim ze kdyz shori draty, ze to sebou vezme i nejake elektronicke soucastky, minimalne integrace

riiick*

ok , tak se na to nějak mrknu a ještě potřebuju poradit na zapojení do subwoferu mám tento konektor : Mini Din 9 . Koupil jsem novej protože ten starej byl celej vytrženej a tedy nevím jak to zapojit! mám 7 kabílků modrej , černej , červenej , bílej , žlutej , šedej , zelenej a takovej tyrkysovej jeden káblík je kostra myslim , prosímvás nevíte jak to zapojit? pak by to již mohlo hrát ale fakt nwm co stim ted

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]