Hezký večer, rád bych si nechal poradit nějaký šikovný gril do kuchyně. Otevřený,bez přiklápěcí plotny, se solidním výkonem aby se potraviny fakt grilovaly a nevařily, pevnou konstrukcí, aby tam nechrastily žádné plechy a hlavně žádný kámen. Pouze rovná či vroubkovaná grilovací plocha. Rozměrově spíš menší, ne na půl linky. Pokud někdo máte a můžete ho s klidným svědomím doporučit, tak děkuji. Mě trochu zaráží výkon. Většina co jsem viděl v nabídkách na netu, má ca 1200 W, to mi připadá hrozně málo. Moc díky za nějaké info.
A proč hledáte raclette gril? Raclette je na tavení sýru a to není normální gril. To jsou buďto takové mističky, do kterých se dají třeba vařené brambory, na ty se dají plátky sýra a to se strčí pod ty spirály, který sýr roztaví. Nebo to je nádoba, do které se dá specielní sýr určený na raclette, tam se přidává i bílé víno a to se nechá roztavit a pak si stolovníci na takových dlouhých jehlách omáčejí kousky chleba v tom roztaveném sýru a tak to jedí.Tomu se říká raclette. Vy chcete asi normální gril na maso a jiné potraviny. A nechcete kontaktní. Tak hledejte normálně pod názvem elektrický gril.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.