Nejste přihlášen/a.
...resp. s jejich povrchem.
Především z hlediska zdravotního dopadu.
No hlavně nerez je moderní.
Nerez a smalt pánve mají každá své specifické grify, jak na nich připravovat pokrmy - a kdo si zvykl na jeden druh povrchu, se těžko přeučuje.
Nerezová pánev je odolná proti připékání? Protože o tom byl dotaz, který nepřilnavý povrch je lepší.
. .
Co nám říká AI: Keramický nepřilnavý povrch je tvořen hladkou, neporézní vrstvou na bázi přírodních materiálů, která zabraňuje přichytávání jídla k nádobí a umožňuje vařit s minimem tuku. Ačkoli se nejedná o dokonale nepřilnavý povrch ve smyslu teflonu, je oproti nerezovým nebo smaltovaným pánvím mnohem odolnější proti připálení. Mezi výhody patří vysoká odolnost proti poškrábání, možnost použití kovového náčiní, stabilita do vyšších teplot a snadná údržba a čištění. Tyto povrchy neobsahují škodlivé látky jako PFOA a jsou šetrné k životnímu prostředí.
Bez dobré pánve - na druhu příliš nezáleží (musíte to s ní umět: pánev je rodu ženského) se v kuchyni neobejdete - viz také zde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.