Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Bílé usazeniny pod kysaným zelím

Od: norman odpovědí: 3 změna:
Ahoj. Zkusmo jsem si udělal pár sklenic kysaného zelí. Nakvasilo výborně. Nyní ho mám už v lednici. Ale na dně sklenic je jakási bílá usazenina... Tipuji kvasinky. V pohodě? Nebo to mám nějak promíchat? Přendat do jiných sklenic? Děkuji.

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

Já bych to neřešila. Až otevřu, jestli bude smradlavé nebo měkké jako hadr, pak je řešení na místě. Vybrala bych sklenici a to dole bych nechala a vylila. Jinak když je zelíčko bez divného, jakoby acetonového zápachu, pak není co řešit.

 


0x

Je to v pohodě!

 

111®

0x

to jsou usazeniny z mléčného kvašení , klidně vypít...to jsou probiotika

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]