Nejste přihlášen/a.
Řešíte neřešitelné. Princip domácí pekárny je pro chléb tak nevhodný, že se ho nikdo nepokusí použít profesionálně a něco takového zákazníkům prodávat. Také jsme ji měli a skončila ve sběrném dvoře. Pokud to někomu chutná, tak si jen něco nalhává.
Pečte v troubě do krásné křupavé kůrky.
OK, a co myslíte, že Vám kdo poradí? Ten Váš nápad s letlampou je asi nejlepší. V té pekárně prostě chybí sálavý žár seshora, to je jen fyzika.
Když už jde o řešení "technický", není to náhodou tou pekárnou? Jestli není, to horní víko, nějak málo tepelně izolovaný. Já peču tedy pouze občas (a pekáren máme víc, menší i větší) pokud dojde chleba, je to nutný a potřebuju aby se to i "upeklo" samo (třeba přes noc) a nikdy mi to nahoře neupečený a světlý nezůstane. Pokud ovšem nejde o výše uvedenou nutnost, tak v pěkárně pouze namíchám a nakynu těsto a pak peču bochník v troubě. Ale nepeču kváskový, ale pouze ze suchých, nebo klasických kvasnic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.