Zdravím, s kamarádem máme nápad na jeden gastro podnik. Šlo by jenom o pečení pizzy a mražení, ale nemáme vůbec s podnikáním zkušenosti a nevíme co všechno po nás hygiena bude chtít. Také nevíme jaký prostor hledat v kterém by byla možnost podnikat. Tak bych se chtěl zeptat na rady, tipy kdo má zkušenosti nebo znalosti děkuji.
Asi bude po tobě hygiena chtět aspoň určitě tén potravinářský průkaz. Myslím, že má být oddělený (aspoň časově) prostor gastra od soukromého provozu - verze u někoho domě v kuchyni nelze zároveň dělat si svůj oběd a zároveň provozovat to co chcete. Co to bude za podnik s.r.o nebo sdružení nebo co? Formuláře. Kde to chcete provozovat centrum města/vesnice/...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.