Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na internetu jsem našel několik receptů na olejovou bábovku a zajímavé je, že na některých receptech je uvádono použití 1/2 hrnečku mléka a na nějakých je použito 1/2 hrnečku vlažné vody. Co je podle vás správné? Jsem jenom začínající i když již moc starý kuchař amatér a zajímá mě, co je dobře. Děkuji a přeji hezký den
Tohle jsme celkem běžně pekli, když bylo potřeba nakrmit víc lidí než dva. Doma jsme dávali mlíko, pokud nám přijela na chatu nečekaně návštěva, tam jsme mlíko neměli a upekli jsme s vodou. No problem. Důležitý je poměr tekutiny, tuku, mouky, vajec a cukru.
Někdy místo mléka dám kelímek jogurtu, těsto je trošičku těžší, ale je to někdy lepší, když to dělám na plech s ovocem. Aspoň tak snadno nepropadne dolů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.