Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak dlouho vydrží usmažené řízky v lednici. Včera usmaženy, budou ještě poživatelné zítra?
Děkuji.
Dobrý den, poživatelné a dobré budou i zítra - jen je studené lehce dosmažíte na oleji a teplé sníte. Někdo by je dal do "pařáku", což lze, ale obalování řízku je potom vlhké a není už křehké. Zdravím!
Zde se vyskytuje jeden řízkový specialista, který zná o této problematice snad vše (hlavně o jejich konzumaci). Zdravím sys .
Na tyhle případy používám horkovzdušnou fritézu, zbyly bramboráky a druhý den byly z fritézy dobré. Nebo chvíli na pánev, jen slabě pánev potřít tukem, aby se ohřály a nebyly navlhlé. Když by to vyšlo časově, tak na chvíli do remosky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.