Nejste přihlášen/a.
poradi mi nekdo jestli muzu udit maso,ktere vytahnu z mrazaku,dekuji
V každém případě bude sušší, než maso uzené bez mrazení. Hodně vody pozbude při nakládání! Jde to, ale nedělal bych to. Kupodivu to naopak jde u ryb! V nejhorším případě maso použijete na šunkofleky a uzenou polévku...
Jednou jsem chtěla spotřebovat maso z mražáku. Naložila jsem jej k uzení. Můžu Vám říct, že to maso bylo opravdu sušší, protože zřejmě v mražáku jak leželo 3 týdny, tak vymrzla voda. Není to ono, už bych to nedělala. Škoda masa a času. Raději jej spotřebujte jiným způsobem. Jen to můj názor a zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.