Nejste přihlášen/a.
Masové koule v rajské omáčce dělám také, recept se nazývá Dalmátské čufty.
To, že do omáčky nakrájíte navíc papriku bude jenom dobře, paprika tomu dá ten správný říz.
Takže použiju ty ptáčky - Rozlítaný papriky, anebo Čufta alá paprika.
Název ale nepotřebujete, jak se to bude jmenovat je úplně jedno, havně at chutná. Do omáčky nepoužijete asi všechny papriky, ale jenom pár jich.
Každé jídlo má svoje, plněné papriky se lépe servírují a každý strávník má svoji porci.
Proč se vztekáš? To je problém názory, které tě nezajímají, ignorovat?
.
Jethro,
jednou, když jsem chtěl dělat plněné papriky, jsem požádal jednu osobu at donese do kuchyně papriky. Když jsem k tomu přišel, byly nakrájené. : )
Uvařil jsem z toho "masové koule s paprikami a rajskou omáčkou" , chutnalo mi to mnohem více.
Od té doby dělám jen takto.
Papriku mám totiž rád, když je částečně do křupava a maso orestované.
Proč se vztekáš? To je problém názory, které tě nezajímají, ignorovat?
A je problém neodpovídat, když k dotazu nemám co říct?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.