Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám den vyuzené bůčky ( zatím položené v míse) ale nevím kde je bylo nejlépe uskladnit tak na 2 měsíce, Do mražáku to dát mi je proti srsti ale venku zavěsit mám strach když je teplo z hmyzu. Děkuji za radu. Sklep ani žadnou chladnou místnost nemám.
Děkuji za rydy
Do ledničky a pokud ani tu nemáte, tak za provázek na štangli do průvanu, kde nelétají mouchy. Na okno sítku proti hmyzu
Vakuově zabalit. V průvanu to vydrží déle. Běžně se tak suší šunky v jižních státech -Itálii,Španělsku atd. Ale know-how neznám
Dříve se udilo nebot bylo jen málo způsobu konzervace jídla. Pokud je to DOMÁCÍ poctivě "udělané! uzené- pak v chladu temnu pkd možno v průvanu. dříve to tak skladovali přímo v komíně.Jinak pokud tomu uložení žádný prosotr nevyhovuje pak je lepší zamrazit. Tím spíše , že máte představu že se do toho pustíte až za 2 měsíce!
A sdělil jste kde bydlíte? od tojkho se může vyvíjet odpověd , jinak normální lidé mají v dnešní době lednice!
to jsem opravdu napsal tak nesrozumitelně? když se podívam na tohle vlakno je zřejmé že se ptám na
Kde to lidi dříve uskladnovali když nebyly lednice ani mražáky?
ps: prej to vlednici vydrží cca14 dní proto co jsem se tak dočet... proto sem se ptal na alternativu krom lednice nebo mražáku v letních měsících ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.