Nejste přihlášen/a.
Mnozí zpěváci pijí syrová vejce na pochroumané hlasivky. Syrový žloutek se zamíchá do vína, aby se člověk zbavil kocoviny. Vejce do skla, vajíčko na měkko - to vše má část vejce syrové. Jí se to tedy docela běžně.
Majonézu jíš? Ta je z úplně syrových vajec. Naopak u volského oka nemá být žloudek úplně hotový, má být tekutý. Je to věc vkusu, ale za mě je syrový žloudek mnohem chutnější než uvařený.
Není potřeba propadat hysterii, jíme to běžně, když nechceme mít oko přímo upražené a někdy se opravdu stane, že kousíček bílku je tekutý.
Čeho? Je to vejce, ne arzen...
V Leningradě při blokádě lidé jedli syrovou zem a nedostali tetan, takže salmonela se konat nebude. Zvláštní, lidé jedí syrové maso - tatarák se syrovým vejcem a prý zatím na to nikdo neumřel.
Ale víte že mě tahle starší webová stránka opravdu hodně zaujala...
Držel byste takovou dietu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.