Nejste přihlášen/a.
Zdravém, dá se použít mražené maso na výrobu klobásek? Mám tu něco v mrazáku a potřebuji to nějak zpracovat a napadly mě klobásy.
Je tam nějaký zádrhel nebo jiný postup při výrobě?
Děkuji za rady.
Klobásy snesou všechno. Dají se udělat z čehokoli stejně jako paštika. Paštiku bych osobně doporučil. Je to rychlejší a méně pracné. Mražené maso jen pustí vodu. Do paštiky i do klobás se stejně přidává (tedy správně led), takže to není problém.
U paštiky není na škodu nejprve maso uvařit/upéct a pak namlet. Je to jemnější než obráceně. Ale děláme obojí dle nálady. Nebojte se přidat i zeleninu a nějaké tlustější.
Díky aspon trochu vyprázdním mrazák, mám tu nějaký kousek divočáka tak to tam přimíchám, uvidíme co z toho vyleze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.